keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Näin tehdään elämästä pikkuisen hauskempaa

Junien odottelu on odotteluista mukavimpia. Silloinhan on aina joko lähdössä jonnekin (mikä on aina hauskaa) tai odottelee jotakuta ihanaa saapuvaksi. Odottelua se on silti, eikä siis silti mitenkään kovin äärettömän mukavaa.



Paitsi näköjään meän kotikaupungin asemalla. Joku mahtavan hauska ihminen oli maalannut sinne maan täyteen  rinkuloita ja labyrinttejä. Hullun hauskoja ötököille ja ihan tosi kivoja myös meille isommille. Olipa pikkusen paljon mukavampi odotusaika, kiitos siitä niiden taiteilijalle/ taiteilijoille!!

Olet aika hassu jos naurat tässä.

Seiso 1 jalalla ja laske 10:een.


Tätä pitäisikin saada lisää. Taidetta taviksille ja taivaan alle. 


Meidän ötököiden taidetta polku pullollaan.

Taiteen tehtävänä on kai herättää elämyksiä, tunteita, ajatuksia. Naurattaa, oksettaa, ihastuttaa, vihastuttaa. Tuoda elämään ripaus maan mainiointa maustetta. Saada arkeen onnen hetkiä. Ajatelkaa, miten paljon mukavampaa margariinipaketin valitseminen olisi, jos samalla soiteltais selloa kylmäkaapin vierustoilla, ja bussimatkoilla vois tutustua uusimpiin sarjakuviin, ja tarhasta hakea lapset teatteriesityksen keskeltä, ja hammaslääkärissä luettais runoja odotushuoneessa ja kerrostalojen seinät olisikin abstrakteja taideteoksia. Olisipa elämä silloin pikkuisen hauskempaa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti