lauantai 3. syyskuuta 2011

Keltaista

Mie tykästyn aina ajoittain johonkin väriin ihan hullun lailla. Haalin kirpparit tyhjäksi nimenomaista, ompelen ja virkkaan ja pukeudun ja niin päin pois. Poikkeuksena on kyllä kestosuosikki turkoosi, joka ei haalistu varmaan koskaan (paitsi lempihuiveista, housuista ja tyynyistä).  Tämän hetken lempiväri on ihan yllättäen ollut jonkin aikaa keltainen. Iloinen, pirteä keltainen. Ihan outoa.

Iloista pirteää keltaista.

Yhden ystävän mukaan elämä on erilaisia, virtaavia energioita pullollaan. Hänen mukaansa ihmisen elämää säätelee 7 erilaista energiakeskusta, chacraa, ja jokainen chacra loistaa omalla valon taajuudellaan, eli värillään. Keltaisen värinkin taakse voisi siis kätkeytyä jotain mystistä energiaa ja halusin tietää siitä lisää.  Netistä kaivamani tiedon  (eli tämän sivun) mukaan

Kolmas chacra on voimasi ja itsetuntosi keskus. Tämä chakra vaikuttaa meidän itseyteemme, itsevarmuuteemme, henkilökohtaiseen voimaamme ja tahtoomme. Se vaikuttaa persoonallisuutemme voimaan, luottamukseen ja antautumiseen toisten voimien ohjaukseen. Tämä chakra on keltainen ja sijaitsee hieman navan yläpuolella.

Ihanan keltaisen pipon ompelin.

Ohhoh, huippua. Tahtoni, henkilökohtainen voimani, itsetuntoni ja -varmuuteni ovat varmasti nyt vahvistumaan päin.. Keltainen antaakin sopivasti iloa ja energiaa juuri nyt ja elämä on jotenkainkin  tasapainossa. Uskallan ehkä nyt antaa itsestäni ulos jotain sellaista luovaa voimaa, minkä olen vuosia pitänyt piilossa. (Käykääpä kurkistamassa tänne taitomaan sivuille, siellä saattaa olla tutun näköisiä pipoja myynnissä.)


Keltainen kannu löytyi tänään kirpparilta.

Sisäisiä voimia kaikille. Värejä, iloa ja hauskuutta elämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti