tiistai 29. marraskuuta 2011

Hässäkkäpässäkkää

Kuten harvaan kirjoitetusta blogista voi tarkkaavaiset lukijat päätellä, on elämä ollut pikkaisen hässäkkäistä viime aikoina. Jokavuotinen, harrastuksen omainen askartelukaupanjouluapulaismyyjätär-homma vie muutaman iltapäivän ja lauantait muusta elämästäni ja se kai tekee kaikki muut aikataulut kireäksi. Lisäksi olemme rampanneet lasten kanssa erinäisillä lääkärireissuilla pitkin viikkoja mm. astmaepäilyjen vuoksi.  (myyh) Ja toki tuo ainainen kuningasjalkapallo vie iso P:n ja poikasten ajan tavanomaiseen tapaan.

On myös joulumyyjäisaikaa ja mie en käsityöihmisenä malta istahtaa koneelle, kun kaikenlaiset saippuapalaset ja heijastinkukkaset odottavat paketointejaan. Mulla ois kaikenlaisia ihanaisia kuvajaisiakin mukavista pikkunyssäköistä, mutta tämä kaaosmainen hallitsematon hässäkkäelämä on aiheuttanut kameran johdon hukkumisen, ja niimpä teksti on nyt tällä kertaa kuvaton. Viime hetken joululahjavinkkejä siis tiedossa mahdollisesti myöhemmin.

Nyt ompelukone houkuttaa öistä ahertajaa, mutta jospa elämä jatkuisi taas ensi viikolla rauhallisemmissa merkeissä ja ehdin kirjoittaa. Olen muuten silloin yhden lukeman verran nykyistä vanhempi. Sunnuntaina juhlistetaan siis minua. Happy birthday vaan...

1 kommentti:

  1. Onnea jo etukäteen! :)
    Voi, toivottavasti astma jää vain epäilyksi... Meillä kans esikoisen kanssa pientä selvittelyä siihen suuntaan. Toivon, ettei olis sitä.
    Hyvää adventtiaikaa!

    VastaaPoista