torstai 5. huhtikuuta 2012

Paastoa, hiljentymistä ja lepoa

Pääsiäistunnelmiin virittäydytään meillä mahataudista toipuen. Pienimpiä palleroita lukuunottamatta koko sakin kiertänyt vatsantyhjennystauti hiljensi meidän kodin, pakotti meidät lepäämään ja syömään erittäin kevyesti. Oikein sopivaa aikaan nähden. Ja vaikka mahataudit ei todella ole sieltä mielyttävimmästä päästä, taisimme kuitenkin selvitä tästä aika helpolla: kaikki oksentelijat oli jo sen ikäisiä, että tajusivat oksentaa ämpäriin eikä ympäriinsä ja kaikki sairastivat taudin kerralla, ei viikkotolkulla. Ja on aika harvinaista, että meillä koko porukka makoilee sohvilla muutaman päivän. Nyt voi sitten paremmin nauttia lomapäivistä, kun ylimääräistä energiaa ei kulu töistä ja kouluista toipumiseen.

Hyvää pääsiäisen odotusta täältä paaston keskeltä!

2 kommenttia:

  1. Nuo kiertävät taudit on inhottavia, hyvä kun tervehdyitte. (minäkin olen voiton puolella pienestä flunssasta) Mukavia Pääsiäisvapaita!

    VastaaPoista
  2. Ällöttäviä. todella. Ja valitettavasti salakavala tauti näytti parin päivän ajan menneen ohi, mut nyt on porukka taas rampannu vessassa.. yäk! Maitohappobakteereita nyt vaan kehiin ja toivotaan et niistä on apua! Mut onneksi voinnit on jo niin hyvät, et lomailtu on mm. trulleilemalla pääsiäistervehdyksiä ympäriinsä. :)

    VastaaPoista