sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Iik, ihana ilta-aurinko ja muita kotoilun ihmeitä

Kirppu kuumeessa



Meidän ihanainen reppanainen pikkukirppu on saanut jostain maailman turuilta ikävän tautipahasen niskaansa ja on kuumeillut koko viikonlopun. Kuumetaudin varjolla olemme sitten öttiäisten kanssa kaikessa rauhassa hengailleet kotosalla yli pyhien. Rentouttavaa, mukavaa ja rauhallista! Yleensähän minä, tämmöinen duracelpupu kun olen, keksin aina sata projektia ja menemistä suuntaan jos toiseen ja nyt (pakon sanelemana) huomasinkin, että pysähtyminenhän se onkin SE juttu.





Keittiökaaos alkuvaiheessa



Huomasin kyllä myös, että jossain vaiheessa oli pakko taas toimiakin kun keittiöön ei meinannut enää mahtua sisälle (onkohan se iso P, joka meillä aina tyhjentää tiskikoneen..?) Kyllä ymmärtää aina vain paremmin niitä yksin eläviä lapsellisia aikuisia, joilla hommaa ja huolia on puolet enemmän. Arvokasta on oppia arvostamaan sitä mitä on.


Istuskelimme eilen illalla keijun ja vaapun kanssa maailman kauneimassa valossa takapihalla ja innostuin kuvaamaan loppukesän kukkia ja köynnöksiä sekä noita siellä pyöriviä kirppusia. Huomasin, kuinka viidakko yrittää syödä meidän puutarhakaluston ja kuinka perennapenkit rönsyilee täysin boheemeina miten haluavat. Nautiskelimme ilta-auringossa vaapun leipomia hiekka-mansikkakakkusia mutakahvin kera ja ihailimme keijun akrobatianäytöksiä. Ihania lapsia ja ihania hetkiä.

Vaappulainen ihanainen

Viidakko tihenee

Keltaista

Viinirypäleitä, voitteko uskoa?

Kukkia odotellessa

Keijupieni


Vaaleanpunaista ja violettia

Elämänlanka kiipeilee sinnikkäästi kaikista kitkennöistäni välittämättä. Olkoon, onhan se niin kauniskin!

Kirppusten tarzantouhuja

Viikonlopusta sai voimia, vaikka univelkaakin ehti taas kertyä aika lailla (kiitos kaikkien ihanaisten leskirouvan iltaa istuvien ystäväisten ja kuumeisten vauvojen). No, nukutaan paremmin jatkossa ja vietetään viimeisiä kesälomapäiviä keräillen aurinkoa talvivarastoihin. :)

(Huomasin juuri, että vajaassa viikossa kummasteluni on saanut jo sata katselua, ihanaista ja mahtavaa. Ilahtuisin kovasti kommenteista ihmiset. *kiitollinen hymy*)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti