maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kirjoittaminen on kirjoittamisen arvoista


Oi. Sain tämmöisen pikkublogien tunnustuksen  Sinisen tuvan mammukalta. Lämmittää kovasti mieltä. Aina ajoittain kun epäilen, että miksi mie tänne rustailen, ja että lukeeko näitä höpinöitä edes kukaan. Joku siis lukee, ja tykkääkin, mukavaa. Sehän tekee kirjoittamisen jo kirjoittamisen arvoiseksi. :)

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin jollekin pienelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Tämä aiheutti vähän päänvaivaa, koska lukijamääriä ei ihan joka paikassa ole näkyvillä, ja mukavia blogeja on useita.

Mutta, mie siis annan tunnustuksen eteenpäin ainakin näille:

Helille Rakas vanha valkoinen taloni-blogiin, kiitoksena kauniista kuvista ja jutuista, joiden kautta miekin salaa haaveilen omasta ikivanhasta talostani ja unelmoin sisustusenergioista.

Näpertelyä ja paperinpaloja-blogiin Emilialle, kiitoksena ihanista näpertelyistä ja etenkin kierrätysmatskuista tehdyistä ideoista.

Ja Tuulalle, Oman katon alla-blogiin, jos blogisi lukijamäärät jäävät alle 200, kiitokseksi vertaistuesta ja oikein mukavasta, elämänmakuisesta blogista.






2 kommenttia:

  1. Voi kiitos!! Olipa ihana ylläri ja mieltä lämmittävä tunnustus ♥ Just tällaista piristystä tarvitsinkin, hieman rasittavan illan päätteeksi. Nyt taas jo hymyilyttää :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kiitos paljon tunnustuksesta, moinen lämmittää sydäntä paljon! :)

    VastaaPoista